Hey it’s Sunday… One of my hobby is to read comics in the newspaper. And collect those that immediately make me laugh. Like this one… It’s published in The Star, on 16th September 2006 if I am not mistaken.

Hopefully I can grow old with the Mrs like this couple.. Amiin

pickles

Opal (wife) is sewing, when Earl (husband) approaches her

Earl – Opal, where’s that measuring tape of yours?
Opal – It’s right here

Earl take the measuring tape and start “measuring” his waist

Opal – Wow. I’m impressed
Opal – You’re finally paying attention to what that extra weight of yours is doing to your health and appearance. I’m proud of you!

Earl – Don’t be. I just couldn’t find my belt

————— Personal Note ————————–
:) :) :)

Don't want to miss a single tip? Get updates via RSS (Full) or Email

Appreciated action :

This post has 6 comments.


Pictures & Avatar next to all comments are courtesy of Gravatar
  1. nurazzah8
    19 Aug 07 9:29 am

    salam banji, baru balik dari airport KLIA ambik anak …terubat rindu di hati pd anak akak. hurm..sorry, baru baca blog banji…anyway hopefully masih belum terlambat… untuk akak ucapkan HAPPY 1st ANNIVERSARY to both of you…. you have long way to go dear, siapkan diri utk menghadapi segala kemanisan berumahtangga, dan juga utk menghadapi segala ranjau dan duri sepanjang jalan menuju abadi…
    berusahalah menjadi seorang suami dan ayah mithali, IA jika kita berkehendak, Allah akan tunjukkan jalan… TAHNIAH sekali lagi…

    p/s: hah..banji nak buat BBQ kerang? nak sikittt……… akak selalu rebus jek tak pernah lah pulak buat BBQ…

  2. banji
    19 Aug 07 10:29 am

    :) i bet anak2 akak pun terubat rindu jupe mak nya.

    terima kasih atas doa akak tu… banyak lagi yg perlu belajar ni.

    hehe bbq kerang best.. campak je kerang tu atas bara api tu, sampai kering. sedap tol kalau cicah ngan sos kopok lekor :) try le

  3. Noushy Syah
    19 Aug 07 8:34 pm

    At the supermarket, I realized I was in an express lane.The next que was cash only and the one after for the disabled.In the fourth line, just to be sure, I asked the assistant,whom to be an Asean gurl”You’re nothing special, are you?”

    She replied,”well,my father thinks I am”…hehehhe.

  4. Banji
    20 Aug 07 12:48 am

    hahaha seriously? this happened to u? hilarious :)

  5. Noushy Syah
    20 Aug 07 3:03 pm

    Banji..what can I say? ngehhh:p
    Adui lah, I think she’s too innocent!

  6. banji
    20 Aug 07 4:49 pm

    noushy – :) it is now even funnier heheh. seriously send in to readers digest. definitely will won the cash

banji Read LessonInLife.com In Your Email

Please enter your email address
    Unconventional Guides
    Advertise here
    Handbook for Life
RECENT READERS