beday card
Today’s a special day, simply because today is the birthday of my dearest brother DaPocket..Happy birthday bro…Not only it’s his birthday… it is also special because this is the last birthday celebrated as a bachelor :) hehe (as if it makes any difference)

So for you my brother, I wish you all the best, “panjang umur murah rezeki”. Sorry can’t celebrate it with you there. I will leave the celebration to my future sister in law :)

I wonder where did the time go, It’s like yesterday we still play wargame, around the house… climbing rambutan tree as if the tree was made of iron…. Play sepakraga until it was so dark we no longer see the ball and tomorrow everyone’s down with fever :)

Anyway.. have a happy happy birthday!!

DaPocket n Mama

Bedayguy & mama “cilok”ed from DaPocket’s blog

Don't want to miss a single tip? Get updates via RSS (Full) or Email

Appreciated action :

This post has 7 comments.


Pictures & Avatar next to all comments are courtesy of Gravatar
  1. 17 Dec 07 4:07 pm

    Hohohoho…Happy Birthday DaPocket!!! Moga pjg umo and di murahkan rezeki…Amin…

    Banji…smlm masa kat Pekeliling(KL of course)..i kena pau…Hohohoho…i tergelak sengsorg teringat that topik yg kira baru2 ni u post..Tau ape i buat?? Senyum semanis2nya kat mamat itewww…ckp tarak..then i tgk tempat lain..Mamat 2 bla..Hohoho..pas dia bla,i gelak gak la..

  2. 17 Dec 07 10:10 pm

    Wishing all the best in your undertakings, be healthy, wealthy and wiser..happy birthday DaPocket,hopefully more birthday to come.

  3. banji
    17 Dec 07 11:59 pm

    aRa – iye? kena pau? Alhamdulillah takde apa2. kadang2 org yg pau ni dia just nak cuba je pada kita, kut2 kita bagi duit.

    kalau kita tak mau bagi, just cakap elok2 mcm ara buat tu, dia most probably will just leave u alone. tapi kalau kita pun maki2 tu yg boleh jadi messy tu…

    baru je tuliskan? :)

    noush & aRa – on behalf of the beday guy.. sy ucapkan terima kasih :) ntah kenapa hamba Allah tu tak masuk2 blog ni ari ni… kemungkinan besar tgh celebrate lah tu hehe

  4. 18 Dec 07 12:51 am

    tengah celebrate ke haponyer banji…
    balik keja kul smilan … n terlayan World of Warcraft kejap… hahahah…
    its 1 am after me bday…
    n i got my 7th wishes and 8th bday wishes of 2007.

    Thanks bro for this dedication… huhuuu…
    terharu terharu …eheh

    thanks to ara n noush jgak… memoga kita tgk lg 60 ucapan bday dari banji kepada adik adik nya dalam blog dia nanti 😀

  5. banji
    18 Dec 07 1:21 pm

    DaPocket – amiin.. utk dapat ucapan bday lg 60 kali, kami pun kena lalui 60 LEBIH2 beday :)

  6. 09 Oct 08 7:06 am

    that’s sweet

  7. banji
    10 Oct 08 10:25 pm

    Jan – Thank you for reading

banji Read LessonInLife.com In Your Email

Please enter your email address
    Unconventional Guides
    Advertise here
    Handbook for Life
RECENT READERS