A quick update – Today my wife is going to be admitted into the hospital. She is 9 days past her due date and tomorrow she will have to undergo induced labour. A critical time. So please accept my apology if I can’t be updating the blog these few days. I will most probably be there at the hospital the whole time.

Feel free to browse through the archive for some of my previous articles. I guarantee it will be worth your time :)

p.s. Wait for the good news, and shh it’s a girl :)

Don't want to miss a single tip? Get updates via RSS (Full) or Email

Appreciated action :

This post has 7 comments.


Pictures & Avatar next to all comments are courtesy of Gravatar
  1. 26 May 08 2:33 pm

    Hope smua selamat…amin…

    wah…gurl…lagik…bulan ni 2 baby gurl di lahirkan yg i kenal…

  2. 26 May 08 3:18 pm

    wahhh.. berdebar-debar lak yanz this time.. hope mrs.. slamat mn’deliver’ baby ya! cant wait for ur new post..

  3. 26 May 08 6:06 pm

    banji, lama tak menjenguk ke sini…rupa2 mrs nak melahirkan ya…mesti berdebar-debarkan … al-maklumlah nak jadi seseorang yang bergelar “bapa”… berat tanggungjawab tu dik… Anyaway, akak doakan semuanya selamat semoga anak yang dilahirkan akanmenjadi anak yang solehah… dah siap nama ke?

    Boleh bagi address rumah banji tak?

  4. 27 May 08 7:09 am

    Congrats yo, and all the best! 😀

  5. 27 May 08 1:53 pm

    moga semua slamat…

    sy tnggu en3 terbaru seorng bapa..

  6. 28 May 08 2:46 am

    Tahniah..

    Selamat Menjadi Bapa!!

    Semoga mendapat anak yang sholehah berbakti kepada ibu bapa, berjuang demi Allah, agama bangsa dan negara..

  7. banji
    28 May 08 11:07 pm

    All – Thank you for all the “doa” and wishes. Both the mrs and the baby are healthy. I will put up a proper post to update you guys about it

    aRa2 baby girl? dua2 jadi adik angkat aRa lah ni? :)

    Yanz – yanz pun berdebar2? eheh tuhan saja yg tahu mcm mana saya time tu :) dah le sejuk

    Nurazzah8 – terima kasih atas doa kak azzah, banyak kena belajar. kak azzah kena turunkan sikit petua ye :) Nama dah diberi.. nanti saya officializekan di post terbaru. Alamat rumah tu, nanti saya hubungi kak azzah privately :)

    Deimos Tel’ Arin, kuina, taqeyyabella – thank you for the wishes :) Amiin

banji Read LessonInLife.com In Your Email

Please enter your email address
    Unconventional Guides
    Advertise here
    Handbook for Life
RECENT READERS